Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، مهندس اسماعیل تبادار؛ استاندار فارس در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان که با حضور مهندس سید محمد علی افشانی؛ معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها ودهیاری های کشور و اکبر ترکان؛ مشاور رییس جمهوری در امورهماهنگی نوسازی بافت های فرسوده برگزار شد، گفت: دخالت در بافت تاریخی باید عالمانه باشد و ضمن احترام به گذشته و حفظ میراث موجود در این بافت، لازم است ناهنجاری ها موجود که چهره آنرا مخدوش کرده است، زدوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس تبادار بافت های فرسوده را هم تهدید وهم فرصت دانست و تشریح کرد: بافتهای فرسوده تهدید است؛ به دلیل اینکه با گذشت زمان سازه های آن ناپایدار شده و مقاومت لازم در برابر زلزله و دیگر سوانح را ندارد؛ نفوذ ناپذیر هستند که متاثر از رشد ناموزون ساخت و ساز و عدم رعایت دسترسی مناسب می باشند و ریزدانه هستند و قطعات بسیار کمتر از حد نصاب تفکیک می باشد، در گذر زمان دچار عدم سرزندگی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، زیست محیطی و کالبدی شده اند. وی بافتهای فرسوده را از آن باب فرصت قلمداد کرد که اکثر زیرساختها در این بافتها موجود است، خاطرات جمعی فراوانی در این بسترها شکل گرفته و این بافت ها هویت بخش هستند و امکان احیاء آنها وجود دارد که این امر موجب  تخریب زمین، منابع طبیعی، افزایش هزینه ها برای اجرای زیرساختها می گردد، رشد از بیرون هزینه شهروندان را در زمینه حمل ونقل افزایش می دهد، وقت انها در دسترسی خدمات درون شهر تلف می شود، پس رشد از درون به نفع شهر و شهروندان می باشد و این فرصت در بافتهای فرسوده میانی و تاریخی شهرها وجود دارد. استاندار فارس تصریح کرد: با تاکید فراوان رئیس جمهور محترم، مرمت و بازسازی بافت های فرهنگی و تاریخی که میراث گرانبهایی از گذشتگان است به عنوان یک هدف مهم تبیین و تعریف شد و برای حصول نتیجه مطلوب در این زمینه باید برنامه ریزی راهبردی تدوین شود. مهندس تبادار تببین کرد: افزون بر تعریف اهداف بزرگ و ترسیم برنامه های هدفمند، رعایت الزامات و تامین ابزار و اسباب عملیاتی کردن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته که باید بیش از گذشته تقویت شود. استاندار فارس ابراز امیدواری کرد: با راهبرد و نقشه راهی که در شورای عالی معماری و شهرسازی ترسیم می شود، نمایندگان عالی دولت در استانها بتوانند عمل کننده برنامه های ستاد مرکزی باشند. وی با بیان اینکه با تشکیل ستاد بازآفرینی شهری یک رفتار منسجم در سطح استان در دستور کار قرار کرفته است، اضافه کرد: با این رفتار همسو در حداقل های اعتبارات استان همت خود را بکار می گیریم تا جزو استان های پیشتاز در این عرصه باشیم. مهندس تبادار تاکید کرد: به لحاظ مشخصه هایی که در پهنه بافت فرسوده خصوصا شهر شیراز وجود دارد، نگاه اقتصادی به بافت ها در اولویت کاری قرار دارد، لذا با استحکام سازی و مقاوم سازی بافت های تاریخی شیراز  و تعیین کاربری های متعدد به خصوص در حوزه گردشگری، جایگاه اقتصادی ارزشمند بافت تاریخی را تقویت کنیم. مهندس تبادار اظهار داشت: در بافت تاریخی هر کدام از بناهای تاریخی و تمدنی دارای ظرفیت و جایگاه برجسته ای می باشد، همچنین بافت فرسوده تاریخی و میانی در مرکز شهر قرار گرفته است به همین دلیل باید نظام پیوستگی گردشگری در بافت تاریخی شهر شیراز تدوین شود. استاندار فارس در پایان گفت: باید در کنار تدوین نظام برنامه ریزی منسجم بافت فرسوده با ارائه تسهیلات مناسب زمینه حضور بخش خصوصی و سرمایه گذاران را مهیا کرده و از این ظرفیت نهایت استفاده را برای مردم ابجاد کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟

طرفداری| تیم محبوب استان خوزستان وضعیت خوبی ندارد و شانس اصلی سقوط به لیگ آزادگان محسوب می‌شود.

در فاصله 5 هفته به پایان لیگ برتر ایران جنگ برای قهرمانی از یک سو و جدال برای بقا از سویی دیگر ادامه دارد. جنگ قهرمانی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس است و از نظر ریاضی سپاهان و حتی تراکتور هم شانس قهرمانی دارند، اما در پایین جدول رقابت سختی برای ماندن در لیگ برتر برقرار است. نکته ناراحت کننده این است که چند تیم‌ باسابقه و دوست داشتنی در کورس سقوط و فرار از سقوط به لیگ آزادگان هستند و چه دوست داشته باشیم و چه نه، دو تیم به دسته پایین‌تر سقوط می‌کنند.

در این بین وضعیت تیم محبوب و دوست داشتنی صنعت نفت آبادان بدتر از بقیه تیم‌هاست. این تیم با 16 امتیاز در رده آخر جدول قرار دارد. استقلال خوزستان با 21 امتیاز در رده پانزدهم است و تیم‌‌های نساجی مازندران و فولاد خوزستان هم با 22 امتیاز در رده چهاردهم و سیزدهم هستند. آبادانی‌ها در این فصل کار را با عبدالله ویسی شروع کردند و سپس با سهراب بختیاری‌زاده ادامه دادند و در حال حاضر فراز کمالوند هدایت این تیم را بر عهده دارند. اما این تغییرات هم نتوانسته صنعت نفت را از بحران خارج کند.  

نکته عجیب این است که صنعت نفت در بازی‌های خارج از خانه 9 امتیاز و در بازی‌های داخل خانه 7 امتیاز گرفته است. این یعنی آبادانی‌ها در بازی‌هایی که در آبادان برگزار می‌شود و از حمایت هواداران‌شان هم برخوردار هستند ضعیف‌تر نتیجه گرفته‌اند. این موضوع البته دلایل فنی دارد اما شاید این تصاویر توضیح درست‌تری درباره این که چرا صنعت نفت همیشه یکی از تیم‌های فانوس به دست لیگ برتر است بدهد. ساختمانی که در این تصاویر می‌بینید مربوط به بافت‌های فرسوده شهری نیست. این بنای قدیمی و ترکش خورده، ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان است.

همان طور که در سردر ورودی این ساختمان می‌بینید، موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان در سال 1351 تاسیس شده است. مشخص نیست بعد از تاسیس، این بنا بازسازی شده است یا نه اما اگر هم شده باشد سال‌های زیادی از آن می‌گذرد. این تصاویر نشان دهنده بی‌توجهی مفرط مدیران به ساختمان اداری یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین باشگاه‌‌های ایران است که ستاره‌های زیادی را به این فوتبال هدیه داده است. وقتی مدیران صنعت نفت و مدیران فوتبال خوزستان به ساختمان این باشگاه رسیدگی نمی‌کنند طبیعی است که نباید انتظار رسیدگی و مدیریت صحیح در تیم فوتبال این باشگاه را هم داشته باشیم.

شاید اولین قدم برای رفع مشکلات صنعت نفت و بازگرداندن این تیم به سطحی که هوادارانش انتظار دارند این است که ساختمان باشگاه را به شکلی مرمت و بازسازی کنند که در شان این تیم و هوادارانش باشد. بعد از رخ دادن این اتفاق می‌شود انتظار تحولات بعدی را داشت. اما تا وقتی ساختمان باشگاه ظاهری شبیه به بافت‌های فرسوده شهری داشته باشد انتظار هر تحول و پیشرفتی بیهوده است. ساختمانی که هنوز آثار ترکش ها و خمپاره های جنگ تحمیلی هشت ساله در آن دیده می شود.

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد