Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی اشاره به مواضع رییس جمهور آمریکا در قبل و بعد از حمله انتقام‌جویانه ایران به عین‌الاسد،‌گفت: ضربات موشکی سپاه به عین‌الاسد مهم‌ترین پایگاه تدارکاتی، جاسوسی و عملیاتی آمریکا در منطقه نشان داد آمریکا قادر نیست از خودش دفاع کند.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب اظهار داشت: تشییع میلیونی شهدای ترور در تهران، اهواز، مشهد، کرمان، نجف و کربلا و کاظمین و … دیگر نقاط جهان حکایت از یک خیزش انقلابی علیه تجاوزات آمریکا در منطقه و جهان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مواضع رییس جمهور آمریکا در قبل و بعد از حمله انتقام‌جویانه ایران به عین‌الاسد تأکید کرد: ابهت آمریکا فرو ریخته است. ضربات موشکی سپاه به عین‌الاسد مهم‌ترین پایگاه تدارکاتی، جاسوسی و عملیاتی آمریکا در منطقه نشان داد آمریکا قادر نیست از خودش دفاع کند تا چه رسد به اینکه مدعی حمایت از برخی کشورهای وابسته در منطقه باشد.

بادامچیان با اشاره به تشییع باشکوه شهدا در تهران و شهرستان‌ها بویژه در کرمان گفت: تشییع بی‌نظیر شهیدان که در تاریخ ایران و جهان بی سابقه است، نمادی از تکریم و تعظیم مردم ما از مواضع انقلابی، شجاعت و غیرت و جوانمردی سردار سلیمانی بود. در نگاه مردم ما او یک سرباز فداکار بود که عمر عزیزش را در پاسداری از امنیت و اقتدار ملی گذراند. مردم ایران و منطقه و جهان مدیون او هستند چرا که شر عظیمی چون داعش را از سر کشورهای جهان کم کرد.

وی مواضع ترامپ و پمپئو را مضحک دانست که موجب رسوایی بیشتر آنها در صحنه بین الملل شده و تصریح کرد: آنها سردار رشید اسلام سلیمانی را تروریست نامیده‌اند در حالی که همه جهان خدمات او را در دفع شر تروریست‌های داعش و النصره می‌ستایند. آنها دیدگان خود را به تجلیل از خدمات شهید سلیمانی و المهندس می‌بندند زیرا منافع استعماری آنها در منطقه در اثر جنایت آنها به هم ریخته است. طبق موازین حقوق بین المللی به موشک بستن فرمانده نظامی یک کشور در کشوری دیگر که مهمان اوست، خلاف تمام حقوق و مقررات بین المللی است و این آمریکاست که تروریست دولتی است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به مصوبه بی‌نظیر و بدون مخالف مجلس در اعلام ارتش آمریکا به عنوان یک ارتش تروریستی و اعلام سران پنتاگون به عنوان تروریست اظهار داشت: دولت و مجلس و قوای کشور هم صدا با ملت ایران ترامپ و دار و دسته او را تروریست می دانند و در مقابله به مثل در برابر هر تجاوز آمریکا تردید نخواهند کرد.

وی همچنین مصوبه مجلس عراق در اخراج نیروهای آمریکا به عنوان ارتش اشغالگر را مهم توصیف کرد و گفت: از این پس حضور ارتش آمریکا در عراق حضور یک ارتش اشغالگر است. مردم عراق حق دارند با مقابله سخت و نرم به این اشغال پایان دهند.

بادامچیان با اشاره به توطئه‌های نرم آمریکا در لبنان، سوریه و عراق و ایران تأکید کرد: خون پاک سردار سلیمانی و یارانش چون سیلابی توطئه‌های آمریکا را از بین برد. هم در ایران اتحاد ملی و انسجام اسلامی پدید آورد و هم در عراق عزم مردم را در بیرون راندن آمریکایی‌ها جزم کرد و هم اتحاد ناگسستنی بین مردم ایران و عراق به‌وجود آورد.

وی افزود: از این پس ما شاهد تغییر معادلات قدرت در منطقه خواهیم بود. ایران پس از حمله به عین‌الاسد در اندازه یک ابرقدرت نظامی ظاهر شده و جهان این نقش را به رسمیت شناخته و حتی ترامپ با صدای لرزان در گفتگو با خبرنگاران این واقعیت را اعتراف کرد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه با اظهار تأسف از سانحه هواپیمای مسافربری گفت: بدون شک مسببین این اشتباه در یک فرآیند قانونی باید پاسخگو باشند و دستگاه قضایی باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کند و ابراز همدردی به خانواده‌های مصیبت دیده و تسلیت به آنها مورد توجه قرار گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات مجلس در پیش است و قبل از آن یوم‌الله ۲۲بهمن را در پیش داریم. فضای کشور با عطر خون شهدا این نوید را می‌دهد که مردم با حضور حماسی خود در راهپیمایی ۲۲بهمن و سپس انتخابات مجلس، پایه‌های اقتدار جمهوری اسلامی را استوارتر کنند.

بادامچیان افزود: گفتمان اصلی در مجلس آینده و آنچه مردم اراده کرده اند، «گفتمان انقلابی‌گری و کارآمدی» است و مردم به این نتیجه رسیده‌اند که پایه‌های استوار اقتدار و امنیت کشور با انقلابی‌گری پیش می رود. گفت و گو و راه‌های دیپلماسی توسط دشمن مسدود شده و مردم، مجلسی کارآمد و مسئله حل‌کن می خواهند که مشکلات آنان را ببیند و حل کند.

وی افزود: مردم نمایندگانی پاکدست می‌خواهند تا بتوانند با فساد به طور حقیقی مبارزه کنند. مردم نمایندگانی غیر وامدار می‌خواهند تا بتوانند بر امور کشور نظارت کنند و مجلس را در رأس امور قرار دهند. مردم نمایندگانی به مجلس خواهند فرستاد که درک درستی از دغدغه‌ها و مشکلات آنان داشته باشد و با آینده‌نگری از آرمان‌های انقلاب دفاع کنند.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان، درگذشت عالم متقی و مبارز آیت‌الله رسولی محلاتی را تسلیت گفت و اظهار داشت: مرحوم آیت‌الله رسولی محلاتی با حدود یکصد اثر بزرگ علمی و همراهی با نهضت امام خمینی ره کارنامه خوبی از یک عالم مجاهد و انقلابی از خود باقی گذاشت. خداوند ایشان را رحمت و با اولیاء خویش محشور فرماید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا جاسوسی ایران بادامچیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است

به گزارش خبرآنلاین «رانیا» همسر «عبدالله دوم» پادشاه اردن در مصاحبه‌ای که با شبکه خبری ‏«سی‌بی‌اس» داشت، اظهار کرد: «ناکامی جهان در متوقف کردن فجایع و جنایات اسرائیل در غزه، سابقه بسیار خطرناکی را برای مابقی جهان ایجاد می‌کند و زمان آن رسیده که جامعه جهانی از جمله آمریکا از نفوذ سیاسی خود استفاده کرده و اسرائیل را به متوقف کردن جنگ و موافقت با انتقال کمک‌ها مجبور سازد.»

به نقل از ایسنا ملکه رانیا گفت: «فلسطینی‌ها و سایرین در خاورمیانه، ایالات متحده را به‌عنوان یک عامل توانمندساز و تسهیل‌گر اسرائیل در جنگ با حماس می‌دانند. مردم، ایالات متحده را به‌عنوان یک طرف در این جنگ می‌بینند. چون مقامات اسرائیلی می‌گویند که بدون حمایت آمریکا نمی‌توانستند این جنگ را به راه بیندازند. آمریکا ممکن است نزدیک‌ترین متحد اسرائیل باشد، اما یک دوست خوب، دوست را مسوول می‌داند. اقدامات اسرائیل نه تنها خیانت به مردم غزه بلکه در واقع خیانت به تضمین‌ها برای حفظ جان همگی ماست.»

رانیا گفت جهان در حال دریافت «پیام‌های متناقضی» از سوی ایالات متحده است که به گفته او، هم نسبت به مرگ غیرنظامیان در غزه ابراز نگرانی کرده و هم سلاح‌های تهاجمی را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است که علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌شود. او از جامعه بین‌المللی خواست تا از اهرم‌های فشاری برای وادار کردن تل‌آویو برای اجازه دادن برای ورود کمک‌ها به غزه و پایان دادن به جنگ استفاده کند و گفت ایالات متحده می‌تواند این کار را با گفتن اینکه به ارائه سلاح‌های تهاجمی به صهیونیست‌ها ادامه نخواهد داد، انجام دهد.

به گفته او، غزه‌ای که ۷ ماه پیش وجود داشت، دیگر «قابل شناسایی» نیست. رانیا گفت: «این جنگ کاملا ویرانگر بوده و بر خلاف آنچه اسرائیل می‌گوید، دفاعی نیست.»

او همچنین با اشاره به اعتراضات دانشجویی در سراسر جهان علیه جنگ غزه و به‌ویژه در آمریکا که برخی به آن برچسب «یهودستیزی» می‌زنند تا آن را از مسیرش منحرف کنند، گفت: «احساسات در حال افزایش است و من فکر می‌کنم مردم از آنچه این دانشجویان به آن اعتراض دارند، غافل شده‌اند. از نظر آنها، مسئله غزه و درگیری فلسطین بیشتر به عدالت اجتماعی مربوط می‌شود. آنها از حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و اصولی که زیربنای حقوق بین‌الملل هستند، دفاع می‌کنند. آنها برای آینده‌ای که قرار است به ارث ببرند، مبارزه می‌کنند.»

همسر پادشاه اردن افزود: «این احساس وجود دارد که قوانین انسانی به صورت گزینشی اجرا می‌شوند، بی‌عدالتی وجود دارد و زندگی ما بی‌ارزش است، این مساله‌ای است که باور دارم قطعا باعث از دست رفتن بخش بزرگی از اعتبار آمریکا شده و نیز باعث می‌شود ما در مورد رویکردمان درباره ساختار جهانی بازنگری کنیم.»

او در ادامه گفت: «زمانی که هم‌پیمانان اسرائیل نتوانستند آن را متوجه مسوولیتش در کارهایش کنند، فرهنگ فرار از مجازات ایجاد شد و این شرایط ده‌ها سال است که وجود دارد و اسرائیل احساس می‌کند که از هر قانون و استاندارد بین‌المللی مستثنا است؛ شما یا بخشی از جامعه جهانی هستید و به قوانین و اصول پایبندید، یا اینکه یک طرف طرد شده هستید.»

رانیا در ادامه تاکید کرد: «غزه در حال حاضر نمونه‌ای کوچک از هرج و مرج جدید جهانی و نشانه فروپاشی استانداردهای بین‌المللی و بازگشت این اصل است که "بقا برای قوی‌ترین است" و فکر می‌کنم این نه تنها برای منطقه ما بلکه برای کل جهان بسیار خطرناک است.»

همسر پادشاه اردن درباره شرایط انسانی موجود در غزه هم گفت: «شهرها کاملا به زمین‌هایی بایر تبدیل شدند، کودکانی شاد که در مرحله رشد بودند، به پوست و استخوان تبدیل شدند، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در منطقه‌ای محاصره شده زندگی می‌کنند.»

او ضمن درخواست از جامعه جهانی برای ممانعت از یورش گسترده رژیم صهیونیستی به رفح، این عملیات را «پایان کار ساکنان غزه» توصیف کرد که «از ابتدای جنگ به صورت برنامه‌ریزی شده به جنوب نوار غزه سوق داده می‌شوند.»

رانیا در پایان این گفت‌وگو، جنگ علیه غزه را «یکی از بزرگ‌ترین لشکرکشی‌های تاریخ معاصر» دانست «چرا که بسیاری از مردم را از خانه‌هایشان دور کرده و باعث شده که آنها احساس کنند عدالتی در جهان وجود ندارد، اما این جنگ نه اسرائیل و نه جهان را به مکانی امن‌تر تبدیل نمی‌کند.»

این مصاحبه در حالی انجام شد که رئیس‌جمهور آمریکا قرار است طی روزهای آینده با عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار کند. دولت بایدن همچنین با ضرب‌الاجلی مواجه است تا در روزهای آتی به کنگره اعلام کند که آیا رژیم صهیونیستی از سلاح‌های آمریکایی مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده می‌کند یا خیر.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903387

دیگر خبرها

  • سلیمانی: تاریخ انتخابات فدراسیون ژیمناستیک تغییر نمی‌کند/فدراسیون جهانی از مواضع خود کوتاه نمی‌آید
  • لشکرگاه افراسیاب در کدام نقطه تهران بود؟
  • مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس به افراد اصلح رأی دهند
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • تفاوت بوته با درخت
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان